Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MI az az AC select a hangfalak...

Pszicho88 kérdése:

MI az az AC select a hangfalakon? (230 vagy 115) )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy mi az az AC select a hangfalakon. Köszi előre is.

Átváltottam egy másik értékre és azóta nem kapcsol be a hangfal.

#hang #hangfal #AC Select
2018. márc. 11. 17:45
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Előbb kérdeztem meg egy ampervadász tudort és azt mondta, hogy a táp ment ki benne. A kezdeti sistergés pedig a gyenge elektronikának köszönhető.
2018. márc. 11. 18:42
 12/25 Szirty ***** válasza:
Ezt a kérdést azelőtt kellett volna feltenned hogy balfax módon átkapcsolod!
2018. márc. 11. 19:40
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
Elég gyenge trollkérdés. Legalábbis remélem, mert ekkora kreténnek már műveszet lenni.
2018. márc. 11. 20:07
 14/25 anonim ***** válasza:
Fizikaórán végig aludtál, ember? Arról már csak hallottál, hogy idehaza 230V jön a konnektorból. Az meg, hog 115V helyett 230V-ot rákötni nem jó ötlet, az általános iskolás fizika...
2018. márc. 11. 20:15
 15/25 A kérdező kommentje:

Fizikán nem tanultunk AC selectet.

Engem is felbasz, de ez van. Amúgy is gyári hibás volt. Sistergett is, meg volt 1-2 pont, mikor nem úgy jöttek ki a hangok, ahogy ki kellett volna. Áramköri gyártási hibás lehetett.

2018. márc. 11. 20:30
 16/25 anonim ***** válasza:

Van némi esély, hogy csak a biztosíték ment ki benne, először azt ellenőrizd. Az AC select kapcsoló mellett lesz az is a készüléken.

És a jó ég áldjon, mielőtt nekiállsz szétszerelni, húzd ki a konnektorból a tápvezetékét!

2018. márc. 11. 20:37
 17/25 A kérdező kommentje:

Mindegy elrendezem gariban.

Idegesített már akkor is az alapzaj, amit kiad.

Szó szerint másfél méterről hallani a sistergést és voltak hangtartományok mikor úgy hallottam, hogy bizonyos hangok nm jöttek ki a hangfalon. Mintha basszusbéli probléma lett volna. Olvastam már mástül is a termékről ilyen hibát sajnos.

2018. márc. 11. 20:47
 18/25 A kérdező kommentje:

Legközelebb egy kötelet rendelek, hogy felköthessem vele magam.....

Kiad az ember csomó pénzt és szart kap cserébe.

Nme egy gagyi 30 ezres hangfalat vettem, mégsem jó....

2018. márc. 11. 20:49
 19/25 anonim ***** válasza:

Ne érts félre, nem rosszindulatból mondom, de arra azért kíváncsi lennék, hogy hogyan bizonyítod garanciáztatáskor a zúgást és a sistergést egy kinyírt táppal rendelkező hangfalban. Mert az elégetett táp miatt biztos, hogy nem fogják kicserélni.

Mindenesetre azt tudom tanácsolni, hogy mielőtt visszaviszed garizni, az ominózus kapcsolót kapcsold vissza 230-ra és arról, hogy 115-re kapcsoltad előtte mélységesen hallgass. Mondd azt, hogy egyszer csak nem működött. Bár ha szétszedik és megnézik a tápot azonnal látni fogják, hogy a 115-ös áramkör égett el és ebből azonnal tudni fogják, hogy a kapcsoló át lett kapcsolva. De talán beveszik. Egy próbát megér.

Sok sikert.

2018. márc. 12. 07:14
 20/25 A kérdező kommentje:

Köszi.

Hogy járnék jobban?

Készpénzvisszafizetést, vagy másik terméket kérjek?

2018. márc. 12. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!