MI az az AC select a hangfalakon? (230 vagy 115) )
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy mi az az AC select a hangfalakon. Köszi előre is.
Átváltottam egy másik értékre és azóta nem kapcsol be a hangfal.
Fizikán nem tanultunk AC selectet.
Engem is felbasz, de ez van. Amúgy is gyári hibás volt. Sistergett is, meg volt 1-2 pont, mikor nem úgy jöttek ki a hangok, ahogy ki kellett volna. Áramköri gyártási hibás lehetett.
Van némi esély, hogy csak a biztosíték ment ki benne, először azt ellenőrizd. Az AC select kapcsoló mellett lesz az is a készüléken.
És a jó ég áldjon, mielőtt nekiállsz szétszerelni, húzd ki a konnektorból a tápvezetékét!
Mindegy elrendezem gariban.
Idegesített már akkor is az alapzaj, amit kiad.
Szó szerint másfél méterről hallani a sistergést és voltak hangtartományok mikor úgy hallottam, hogy bizonyos hangok nm jöttek ki a hangfalon. Mintha basszusbéli probléma lett volna. Olvastam már mástül is a termékről ilyen hibát sajnos.
Legközelebb egy kötelet rendelek, hogy felköthessem vele magam.....
Kiad az ember csomó pénzt és szart kap cserébe.
Nme egy gagyi 30 ezres hangfalat vettem, mégsem jó....
Ne érts félre, nem rosszindulatból mondom, de arra azért kíváncsi lennék, hogy hogyan bizonyítod garanciáztatáskor a zúgást és a sistergést egy kinyírt táppal rendelkező hangfalban. Mert az elégetett táp miatt biztos, hogy nem fogják kicserélni.
Mindenesetre azt tudom tanácsolni, hogy mielőtt visszaviszed garizni, az ominózus kapcsolót kapcsold vissza 230-ra és arról, hogy 115-re kapcsoltad előtte mélységesen hallgass. Mondd azt, hogy egyszer csak nem működött. Bár ha szétszedik és megnézik a tápot azonnal látni fogják, hogy a 115-ös áramkör égett el és ebből azonnal tudni fogják, hogy a kapcsoló át lett kapcsolva. De talán beveszik. Egy próbát megér.
Sok sikert.
Köszi.
Hogy járnék jobban?
Készpénzvisszafizetést, vagy másik terméket kérjek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!