Budapesten hol lehet lehetőleg olcsón pici csavart venni?
Figyelt kérdés
Garanciálisan visszavitt merevlemezben maradt 4db M3x3-as csavar, ami ahhoz kell, hogy ne lötyögjön a tokban a HDD, a cserélt termék csavar nélkül jött vissza, és sehol nem találok csavart hozzá (elektronikai boltokban nincs, barkácsboltban nincs ilyen kicsi). Merre lehet minél kisebb kiszerelésben ilyet kapni?2018. márc. 8. 02:51
1/7 anonim válasza:
Vannak csavarboltok! Keress egyet!!
3/7 anonim válasza:
Számítástechnikai üzletben, szervízben ingyen adnak pár darabot, ha szépen kéred.
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves Első!
Ha nem vetted volna észre, pont azt kérdeztem, merre találok csavarboltot, ahol van ilyen, hogy ne kelljen össze-vissza utazgatni boltok között, ahol lehet, hogy nincs is, erre ment a tegnapi napom fele...
Kedves Második!
Nagyon szépen köszönöm!
Kedves Harmadik!
Örülök, hogy te is elolvastad a kérdést...
2018. márc. 8. 07:58
5/7 anonim válasza:
Elolvastam és elég konkrét választ is adtam rá.
Ha még konkrétabbat akarsz, M3x3 csavart nem fogsz kapni csavarboltban, M3x4-es a legkisebb, azt sem mindenki tart, leginkább 6mm-ről indul a lista és akkor a csavarfej formájáról még nem is beszéltünk.
Ha speciális méret kell, akkor speciálisan ezzel foglalkozó helyről kell beszerezned, azaz számítástechnikai boltból, ahol általában halomban állnak az ilyen pici csavarok.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezt mondd meg annak a három számítástechnikai boltnak akik egymás között körbeküldözgettek meg barkácsboltok címét adták meg.
2018. márc. 8. 10:53
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!