Lenovo ideapad 320-as notebooknál hogyan tudom átállítani az alapértelmezett videókártyát?
Figyelt kérdés
Van benne egy dedikált és egy integrált, de az integráltat jelzi elsődlegesnek, a dedikálthoz meg csak annyit ír hogy csatlakoztatva. Sehol sem találok erre vonatkozó beállítást, a biosban is csak valami switchable vga van, de hiába állítom arra akkor is az integrált lesz az elsődleges. Már arra is gondoltam hogy az eszközkezelőben letiltom az integráltat, de addig nem merem még nem válaszoltok erre a kérdésre.2018. márc. 7. 18:12
11/11 A kérdező kommentje:
Mindent enged átállítani csak a médialejátszókat nem, kompatibilitásra hivatkozva egy kis lakat van mellettük, és sehol nem tudom feloldani. Hogyan tudnám feloldani?
2018. márc. 9. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!