Steelseries Arctis 3 vagy Razer Kraken Pro V2?
#1.+1.
Takstar Pro 80-ról van szó.
A másik 2 ehhez képest gyerekjáték, hisz egy elég komoly fejhallgató.
Creative Sound Blaster E3 teljesen ok.
Ne tedd! Mindkettőt próbáltam, ugyanaz a kategória: "gamer" (értsd: tizenévesek megőrülnek tőle, felnőtt ember a fejére nem tenné) design, irdatlan túlvezérelt basszusok (minden mást elnyomnak, de sebaj), parasztvakító "virtuális 7.1" térhangzás. Aki ezt az utóbbit kitalálta, a mentőben is ütném. Vesznek egy sima sztereó fejhallgatót, aztán elektronikusan rá****nak egy echo effektet, nesze neked térhatás, most aztán te leszel a legjobb a CS:GO-ban! Persze aki még nem hallott valódi térhangzást (vagy legalább egy jó sztereó fejhallgatót), az el lesz ájulva tőle. Az ilyenek írják az ötcsillagos értékeléseket.
Nekem is van három ismerősöm, akik esküdtek a virtuális 5.1-re, 7.1-re, aztán kipróbáltattam velük az én sima hifi Audio-Technica fülesemet. Pár napon belül mindegyik lecserélte hifi fejhallgatóra a virtuális hulladékját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!