Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Teljesen új gép telepítése,...

Pibadi17 kérdése:

Teljesen új gép telepítése, de hogyan? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egy teljesen új gép telepítésénél van valami dolgom a bootolás beállításán kívül,mert még sohasem raktam fel szűz gépre windowsot.Windows 10pro menne rá és egy ssd-re telepíteném egy vinyóm van a régi gépből ami 1 terás de azon a régi win 10 még rajta lesz,rufus nevű progival csináltam a dolgot egy 8 gb-os pendrivére,valamit át kell állítanom a biosban még??

Bocs a hülye kérdésért de még sosem raktam újra teljesen új gépet és kicsit tartok tőle

Valaki legyen szives írja már le lépésről lépésre mit csináljak,hogymég véletlenül se rontsak el semmit sem.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is :) !

2018. márc. 4. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
windowsot, pendrivére? no comment
2018. márc. 4. 21:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért,gyorsan írtam.
2018. márc. 4. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
2018. márc. 4. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
2018. márc. 4. 21:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#1 leragadtál a DVD vagy floppy korszakban? no comment
2018. márc. 4. 22:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó,èn mar az ilyeneket fel sem veszem, rosszindulatu emberekből van elèg sajnos... A többieknek köszönöm szèpen.
2018. márc. 4. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

#1 leragadtál a DVD vagy floppy korszakban? no comment

Okostojás, a csodálatos angol tudására (vagy ragozási képességére) céloztam. Értelem lvl 0 ;)

2018. márc. 4. 23:53
 8/9 anonim ***** válasza:
A 4-es válasz videója irányadó. Előtte mindenképp húzd le az oprendszert tartalmazó vinyót és csak az SSD legyen rajta. A többit a videóban megtalálod.
2018. márc. 5. 09:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2018. márc. 5. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!