Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyibe kerül?

Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nemtudjátok mennyibe kerül egy msi gaming x rx 470? semmilyen üzletben nem találtam.

2018. márc. 4. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Tavaly látok hozzá utoljára árat két honlapon 70-80 ezer forint között. Valószínűleg kifutott termék.

Használtan látok csak az amazon.com-ot dobja ki a google. Hát ha lehet egy javaslatom, a hardverapro.hu-n lehetőséged van meghirdetni, hogy ilyen kártyát keresel és közös megegyezés szerint egy esetleges vevővel megtudtok adni egy árat hozzá, ami biztosan kevesebb lesz, mint a régi bolti ár. 40-50 körül talán. Talán.

Sok sikert!

2018. márc. 4. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
*esetleges eladóval
2018. márc. 4. 10:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt olvastam Rx szerianak nagyon felment most az ára, mindenhol felvásárolták.Eladni szeretném
2018. márc. 4. 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát az jó kérdés. Hát mivel használt, az biztosan csökkenti az árát, na meg, gondolom már gari sincs rajta. Ha van egy ma is gyártott kártya, aminek a teljesítménye hasonló a Te kártyádhoz, akkor sokáig nem is kell gondolkodni az áron. Én valami ilyesmi úton indulnék el. Mellesleg az árról:

[link]

[link]

[link]

2 éves kártya, még megvan az ára.

2018. márc. 4. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!