Van egy Dell Latitude 110l régi laposom. Azonban bekapcsolás után pár perc használat után belassul. Ötlet?
Figyelt kérdés
Az eredeti ventije meghalt és kicseréltem. Azonban USB ről megy folyamatosan mert a réginél egyébként is zavart ez a néha 100% felpörgés majd kikapcsolás. Azt tudom hogy a processzor teljesítményét szedi le teljesen. Hogy milyen módon azt nem tudom mert az órajel (Intel Celeron M 1.5GHz) nem változik. Hőfokok rendben vannak. ( MAX: CPU:65, AUX:50, DIMM:50, HDD:40 ) Újratelepítés volt már. Micro Win7 el is és normál 32 bites XP vel is.2018. márc. 4. 00:36
1/8 anonim válasza:
celeron ne várj csodát ...
lassulást okozhatja windows betöltődő programok.
inkább proci lesz a gyenge (celeron)
min 4GB ddr3 van benne ?
2/8 A kérdező kommentje:
Több éve használom csak tudom milyennek kell lennie sebességben. :) 32 Bites rendszerhez alapból miért kéne 4 gb ram ? Egyébként 768 MB van benne DDR1. XP hez bőven jó. Frissen telepített rendszernél is jelentkezik ahol még semmi lusz drivert/programot nem telepítettem. Én arra gyanakszom hogy mivel nincs rákötve az alaplapra hűtőventi ezért biztonsági okokból butítja le a procit, jobb ötletem nincs. :(
2018. márc. 4. 01:16
3/8 coopper válasza:
Szia.
Szerintem virus vagy windows update, újratelepítés után a windos updatének nagyobb esélye van, nézd meg ezt :
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Sok sikert.
üdv.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem megy a win update se . Lényegében amikor bejön ez a belassulás akkor még a feladatkezelőt is ha megnyitom az is fullra kihasználja a procit. Vírus a malwarebytes szerint nincs.
2018. márc. 4. 10:59
5/8 coopper válasza:
"Nem megy a win update se"
Ha nem kapcsoltad ki a services.msc-ben a windows updatét akkor megy.
6/8 A kérdező kommentje:
Egy fullra updatelt XP-n már nincs mit updatelni. És biztosra veszem hogy nem megy. De a lényeg ami lényeg ha a windos update menne akkor se kellene így beállnia a gépnek, meg akkor a feladatkezelőbe nem maga a feladatkezelő húzná le 100% ba a procit. ( Annak idején amikor még jöttek frissítések XP re, volt hogy updatelt de akkor se állt be olyan szinten a gép hogy egy 360p-s filmet ne tudtam volna megnézni ami le van töltve ) De Pl: PassMark Perfomance test proci benchmarkja amikor normálisan megy a lapos olyan 300 körüli pontot ír. Amikor belassul akkor 20 körülit.
2018. márc. 4. 19:56
8/8 A kérdező kommentje:
MAX: CPU:65, AUX:50, DIMM:50, HDD:40
2018. márc. 16. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!