Az ASUS B150-PLUS alaplap kezeli a Intel Core i3-8100 Quad-Core 3.6GHz LGA1151 Processzor -t?
Az ASUS B150-PLUS alaplap kezeli a Intel Core i3-8100 Quad-Core 3.6GHz LGA1151 Processzor -t?
Mennyi ram rakható bel és max hány mhz -ig?
Videókártyában meddig és milyennel bővíthető?
Köszönöm a válaszokat.
Igen kezeli.
DDR4-es ram megy bele, foglalatok száma 4, 64gb-ig bővíthető, max 2400-as órajelig.
Videókártya pl. GTX1060, bár ehhez már kevés a procid is.
Nem, ebbe az alaplapba csak Skylake/Kabylake proci rakható, Coffee Lake-hez Z370-es van csak egyelőre.
PCI-E slottal rendelkező lapba bármilyen VGA rakható, Titan V-ig bezárólag.
Köszönöm a válaszokat.
Fordítva kérdezem.
Intel Core i3-8100 Quad-Core 3.6GHz LGA1151 Processzor -hoz milyen Asus alaplap jó, amibe Nvidia kártya a megy?
Honnan tudtátok, hogy ehhez a procihoz nem jó az az alaplap? Az alaplap, proci tulajdonságai közül melyikben volt benne ez a dolog, amiből rá lehetett jönni?
A 8. generációs Intel Core processzorokhoz LGA1151 v2 -es foglalt kell. Értelmesebb webshopok külön kategóriába sorolják az ilyen lapokat, nem vegyítik össze a sima LGA1151 -ekkel. pl.: [link]
Egyébként meg nem egy agyműtét a dolog, aki minimálisan is követi a hardveres újdonságokat szakmai oldalakon, mint pl. a prohardver az tudja az ilyeneket.
Ezen kívül természetesen ott van az alaplap gyártó oldala, ahol egyértelműen le van írva a processzor támogatási lista részben, minden egyes alaplapnál.
Olyan meg nincs hogy egy alaplap csak egyféle videokártyát támogat. Mindegyik kezeli az AMD és az Nvidia kártyákat egyaránt. Ez mindig is így volt. Kivételt a több videokártyás kiépítések képeztek. Ott volt régen olyan, hogy az egyik csak az Nvidia SLI a másik csak az AMD Crossfire -t tudta. De a mai lapoknál már ilyen sincs, legalábbis Intel fronton tuti nincs. Tehát bármilyen több videokártyás kiépítés működik.
Köszönöm.
Így most már értem a dolgot.
Sajnos én az árukeresőn néztem először, ahol nincs úgy kategóriára szedve, ahogy te írtad.
Ha én zenére, netre, filmnézésre használom a gépet, akkor milyen procit érdemes venni bele és milyen alaplapot?
A lényeg, hogy vettem egy elég jó minőségű stúdió monitort és szeretném ha szépen szólna. Mindenképpen Intel procit szeretnék Asus alaplappal.
Prociból mi a fonosabb?
Alacsonyabb magok száma, magasabb órajel, vagy magasabb magok száma és mérsékeltebb órajel?
Nekem ilyen célra milyen lenne az ideális proci?
Én mindenképpen 4 magosra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!