Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A kérdés bővebben lentebb. Mi...

A kérdés bővebben lentebb. Mi lehet a probléma oka?

Figyelt kérdés
Januárban vettem egy Samsung SF350 típusú monitort. Egy idő után észre vettem hogy néha játékoknál néha pl. az Fl studio használata közben elkezd enyhén villogni a kép. Fl studionál már megszűnt a hiba de játék közben továbbra is fennáll. Nem nagyon villog de azért zavaró. A monitor 60hz-es és a gép is ezen a beállításon van. Legfrissebb driver van fenn a monitornak is és a videokártyának is. HDMI kábelemet is újonnan vettem nem rég. A hiba továbbra is fennáll. videokártya: Asus Geforce GTX 1050 4gb. Valakinek van valamilyen ötlete hogy mitől lehet ez a ,,villogás" ?

2018. márc. 2. 21:08
 1/2 Fantom83 ***** válasza:
Próbálj meg régebbi videokártya drivert,ill nézd át a monitor menüjét,ott minden stimmel-e,esetleg próbálj ki másik csatlakozót a VGA-n...
2018. márc. 2. 22:18
 2/2 A kérdező kommentje:
régebbi drivert már próbáltam a monitor menüben is próbáltam már állitani a hdmi helyett próbáltam már vga kábelt is de semmi a hiba továbbra is fenn áll.
2018. márc. 2. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!