Szegeden hol tudnék beszerezni számítógép alkatrészeket?
Igazából egyik helyi PC boltban sem érdemes komolyabb alkatrészeket venni, sokkal drágább, mint PCX/Aqua/Compker/Ipon és társai. Továbbá sok termék nem is elérhető a kiskereskedőknél, ami szerepel a kínálatukban, az is max rendelésre. Helyi PC boltban max kábelt veszek.
De igen, a Mérey utcában City PC Shop, Exicom többek közt.
Mi a baj a rendeléssel?
A legtöbb esetben olcsóbb netről rendelni, mint boltból. Nálunk 2 helyi PC-s bolt van. Adott volt egy 300 ezres konfig neten, az egyik 340-ért a másik 335 ezerért tudta volna pontosan ugyan azt beszerezni, mindkettő 2 héten belül. Megrendeltem netről, 2 nap alatt megvolt.
A helyi kisboltokkal az a baj, hogy hiába mutogatod te nekik, ezt meg azt találtad neten, ők csak saját leszerződött beszállítóktól rendelhetnek be, mivel több kézen megy át, drágább lesz, mert mindenki leveszi a kis hasznát.
Én a mostani konfigomat is a netről lestem le.
Kiszemeltem 2-3 játékot amiről tudtam,h biztosan azt akarom majd nyomatni.
Beírtam a Jutyubéba a játék nevét,és h Game Play,rengeteg találat,és nagyrészt ott voltak a konfigurációk leírásai is a videók alatt.
Nem bántam meg,három éve használom,és elégedett vagyok,nem egy nagy durranás,de nekem tökéletes.
Jó tanács: A jó gép jó tápnál kezdődik!
Ne sajnáld a minőségi tápra,inkább legyen 200W-al több a teljesítménye,mint h egy év múlva amikor még befejlesztesz 50W-al kevesebb legyen a minimumnál...
CPU hűtő ventije 120mm-nél kisebb ne legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!