AMD Ryzen 7 1800X Octa-Core 3.6GHz AM4 Processzor Asus x370 pro alaplap GIGABYTE GeForce GTX 1070 G1 Gaming 8GB GDDR5 256bit PCIe (GV-N1070G1 GAMING-8GD) Videokártya jó?
nagyon jó,csak kérdés mennyibe kerül.ez egy drága változata az 1070-nek és lehet hogy ugyanennyiért találsz 1070 ti vagy 1080 kártyákat is.
hűtés:nem tudom mire vagy kíváncsi de szereld fel a házat ventikkel,lehetőleg minőségivel és ne ezer Ft-osokkal.
prociból jó lenne a jóval olcsóbb 1700 is.ezt is húzhatod egy x370-es lapban és akkor semmivel sem lesz rosszabb mint az 1700x.
tápból seasonicot vegyél.prime 750w platinum 47e körül van,12 év garival.ha drága akkor találhatsz olcsóbb gold vagy platinum fantázianevűt.650w-os is elég,mondjuk én ez alá nem mennék.
ssd-ből samsung 960 evo 250gb m.2 jó lenne.ennél kisebbet nem érdemes venni.a hhd-re nem tudok mit mondani,akkorát vegyél amekkorára szükséged van.
Megfelelő összeállítás a feladatokhoz, de a vga szerintem is jobb lenne egy olcsóbb 1080-as változat.
1800x jó választás most az árcsökkentés után, mert ha 1700-et akarsz húzni akkor jobb hűtés kell neki, ez pedig a gyárival is tökéletesen megy, a végösszeg közel ugyanaz lenne, és így kisebb a fogyasztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!