Gép fejlesztés?
Jelenlegi konfigom a következő: [link]
A tervezett gépem-be pedig ezeket akarom belerakni:
-AMD Phenom II X4 965
-16GB RAM 1333mhz
-AMD Radeon RX560 2GB (kivéve ha tudok szerezni black edition 4gb-t)
-Acer RS880M05 (alaplap ez van most a gépemben)
-500-700watt tápegység.
Szóval érdekelne a vélemény a videokártyáról illetve, hogy esetleg ramokból, hogy 1333mhz jó-e vagy az 1600mhz-es belefér-e az alaplapba... illetve a tápegység, hogy pontosan hány wattost érdemes ehhez a konfighoz vásárolni valamint hogy hány plusz hűtőt ajánlott belerakni a gépházba (a gépházat se tervezem lecserélni). Ha esetleg az RX560-hoz hasonló árarányban van jobb videokártya akkor nyugodtan írjátok le melyiket gondoljátok. A 2gb-t 49e-ért találtam (nem használtan) illetve esetleg ha az rx550 jobb választás lenne akkor abból 4GB-st találtam 40e. Ft-ért. Nagyon sokat nem tudok rá költeni a gépre, de ezeket tervezem bele aztán később majd többet. Tudom, hogy ezek a dolgok a legújabb játékokat nem fogják vinni, de ha már 2015-16os játékok közül néhányat elvisz bőven elég lesz.
vga: vehetnél 1050 ti karit és kevesebb ramot,ez esetben árban kb ugyanott lennél.hardveraprón nézz szét.az rx 550 felejtős mert az árához képest gyenge.ramból 1333-MHz-est támogat a lapod.
nem tudom hogy hány ventit használsz jelenleg.nyilván van elől ami tolja befelé a levegőt,és az az ideális ha oldalt,hátul és a tetején is ki tudja hajtani a meleget.
tápból felesleges ilyen nagy teljesítményűt venni,egy jobb 400w-os is elég lenne pl cooler master b400 400w
1# igen ezért kérdeztem a ramot, mert én is úgy tájékozódtam, hogy 1333mhz-t támogat. Jelenleg csak az alap ventillátorok vannak a gépbe (procin és a tápban), a videókari passzív hűtéses és ahoz képest, hogy 1gb-s elég gyenge tapasztalataim szerint, de annyira nem lep meg ideiglenes választás volt... Tápegységben nagyra gondoltam akkor túl nagyra. Cooler masterről sok jót hallotam így biztos ezt a márkát választom még a proci hűtőnek is. a 400watt mindent elfog látni árammal?
1+2# Igen a GTX1050re én is gondoltam csak nem voltam benne biztos, hogy elég jó, ezért is hasznos ez a válasz köszönöm szépen előre is épp most nézek rá a GTX1050-re. 47-e forint az msi GTX1050, de van gigabyte GTX1050 is (pcx.hu-n nézem régebben is bevált nekem ez az oldal). És a GTX1050TI-vel mi a helyzet? Van külömbség a sima és a TI között? 63e-ért látok 4gb-ost megér ennyit vagy a sima GTX1050 is van olyan jó? Köszönöm az eddigi válaszokat ment mindkettőtöknek a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!