Boti505 kérdése:
Miért nem jó a ram?
Figyelt kérdés
Vettem egy ddr2-es 667 mhz-es ramot (kettőt) és amikor bele rakom a két ramot a gépbe akkor nem ad képet a monitor. Bele raktam az előző 1 gb ramot es azzal indul.. mi lehet a probléma? Az előző ram is ddr2 és 667 mhz2018. febr. 27. 16:34
1/1 anonim 

válasza:

Vegyél ki minden ramot, és az újakkal egyesével próbáld meg elindítani a gépet, egyet beraksz indít, ha jó akkor kikapcs jöhet a kövi, ezzel kiszűröd, hogy egyáltalán hibás-e valamelyik ram, de én reálisabbnak látom, hogy az alaplapod nem szereti amit vettél, pláne ha újonnan vetted boltból, de sosem lehet tudni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!