Ez a táp elbírna egy GTX 780 Ti kártyát?
Figyelt kérdés
BE QUIET! 500W PURE POWER 10 tápom van és szeretnék venni egy GTX 780 Ti videokártyát. Szerintetek elbírná vagy nem érdemes próbálkozni?
Jelenleg egy GTX 770-em van, ezt gond nélkül viszi.
A gépem többi része:
I7 7700
8GB DDR4 RAM
1TB WD Green + 3TB Toshiba HDD + 60GB Kingston SSD
A gépházban van 2db venti + egyedi hűtés a CPU-n
(Be quiet! Pure Rock BK009)
2018. febr. 26. 21:34
1/6 anonim válasza:
600W-os tápot igényel ha jól emlékszem a gyártó szerint, én nem próbálkoznék vele.
2/6 A kérdező kommentje:
GTX 770-nek is 600W van feltüntetve a gyártó oldalán. Sőt! A GT 710-nek is 300W megadva, holott 20W körül fogyaszt maximum.
2018. febr. 26. 22:15
3/6 anonim válasza:
Fenéket nem vinné el, a VGA + CPU fogyasztása a 350W-ot sem éri el teljes terhelésen. Ez egy jó minőségű, stabil táp, bőven elbírja. Gyártó ajánlásait meg nem kell figyelembe venni, ők alapból abból onnan indulnak ki, hogy valami ipari hulladék szeméttel akarják tápolni a gépet, ezért a biztonság kedvéért túlméretezik. Na meg azt sem tudhatja a VGA gyártója, hogy mekkora fogyasztású processzor lesz mellette. Pl. egy FX 9590 mellé már tényleg kevés lehetne ez a táp.
4/6 MGéza válasza:
#1: Sikerült ökörséget írnod, szerintem a 83%-ot nem itt szedted össze.
Kérdező: Bőven el fogja bírni.
5/6 anonim válasza:
Pont ideális táp ehhez a fogyasztáshoz.
780ti-al kb 320 W körül lesz a fogyasztás, a tápod pedig bőven jó minőségű, könnyedén megbirkózik majd vele.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! :)
2018. febr. 27. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!