Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi romolhatott el a laptopomban?

Mi romolhatott el a laptopomban?

Figyelt kérdés

Van egy Asus F5RL laptopom. Rég használtam gondoltam teszek rá rendszert. De se windows se linus se semmi nem megy. Elindul, dvd-ről bootolja a telepítőt de windowsnál pl csak a windows jel megy pörgeti a dvdt egy darabig majd megáll.

Mit próbáljak meg hogy sikerüljön életet lehellni bele?

2018. febr. 26. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld pendrive-ra tenni a telepítőt vagy egy Linux alapú live rendszert. Itt írta valaki egyszer, hogy neki csak úgy volt hajlandó működni egy laptopon.
2018. febr. 26. 13:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már live cdről indítani azt se töltötte be. Pendriveról pedig nem bootol. :/
2018. febr. 26. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Mennyi RAM van benne?

Utoljára milyen op.rendszer futott rajta?

2018. febr. 26. 13:38
 4/7 A kérdező kommentje:
2gb. És windows 7 vagy 8.1 volt rajta.
2018. febr. 26. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Megvan a régi telepítő lemez? Változott valami azóta a gépben?

(Ha akkor felment rá, és most ugyanaz nem, akkor valaminek változnia kellett, ha maga a gép nem "romlott el".)

2018. febr. 27. 09:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen megvan, de azzal s eindul el. Érdekes, mert:

Dvd-ről egyáltalán nem bootol, cd-ről bootol linuxot, de nem telepít.

Usb telepítőről elindul windows 7 és 10 telepítő is de meg is áll az elején a logónál egyből. Ubuntut is elindítja usb telepítőről de kernel paniccal megáll.

Szóval tuti elromlott valami benn, de fogalmam sincs mi lehet. Szerintem ideje búcsút intenem a laptopnak.

2018. febr. 27. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:

"cd-ről bootol linuxot, de nem telepít"

A merevlemez makkant volna meg? Próbálj valami lemezellenőrzést csinálni a Linux live rendszerből.

2018. febr. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!