Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hány évig bírja egy laptop,...

Hány évig bírja egy laptop, amin néha játszanak kb?

Figyelt kérdés
Nyilván ezt nem lehet pontosan tudni, de épp gép vásárlással kapcsolatban mérlegelek...4-5 évre veszek gépet, az akksi nem is annyira lényeg, de jobb lenne egy hordozható, viszont 1-1 overwatch meccs biztos lemenne rajta...van esély erre egy 120-150 ezres lapossal, vagy megsül és 2 év után dobhatom ki? Eddig csak asztali gépekkel volt tapasztalatom, azzal akár 5-6 évet is könnyű volt tartani, laptopokhoz viszont nem értek...LEnovo vagy Asus lenne, jelenlegi tervek szerint i3 és egy gf videókártya (a pontos típus nem rémlik, de mindbe ugyanaz van...)
2018. febr. 25. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Volt már a kezemben nem egy >10 éves laptop.

Eddig kizárólag azok sültek meg, amiknek a sültbolond gazdájuk nem törődött a karbantartással.

Én listára venném még a Dell és a Compaq típusokat is, főleg a business változatokat.

2018. febr. 26. 07:52
 2/4 anonim ***** válasza:

celeron,pentium,AMD A proceszoron nem fogsz tudni játszani .

8GB ddr4

intel core i7

dedikált kártya

legalább

200.000FTnál kezdődik,találtam egyet,

most találtam egyet, [link]

[link]

Dell Inspiron 3567

Dell Vostro 3568

i5,8GB ddr4,940mx

2018. febr. 26. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:

ilyen memória valóbele 4GB ddr4 2133

[link]

2018. febr. 26. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:

8GB ddr4 2133 notbook ram ez ajánlanám bele

[link]

2018. febr. 26. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!