Mi lehet a baja a KTI KB-100 Routeremnek?
Figyelt kérdés
hiába írom be a mozillába vagy akármi másba a router IP-jét, hogy konfiguráljam, egyszerűen nem nyitja meg, tölti tölti majd kiirja hogy nincs kapcsolat. Az a baj hogy modemen keresztül csatlakozok, és a routernek meg kellene adnom a felhnevem, és a jelszavam.2010. jún. 8. 19:04
1/4 anonim válasza:
jó lenne tudni, hogyan kábelezted össze...
ott lehet szerintem a bibi!
2/4 A kérdező kommentje:
Heló, hát a probléma továbbra is fönn áll, bevittem az egyik szervizes haverhoz, Ő azt mondta, hogy szerinte a szoftvere a szar, és ha tudom akkor frissítsem, töltöttem le firmware-t. De nem tudom, hogy hogyan kell rárakni. Azt írták több fórumon hogy ahhoz be kell lépnem a router kezelőfelületére, de az lehetetlen kb. Valami tanácsot kérnék, vagy tippet.
2010. júl. 12. 19:42
3/4 anonim válasza:
Keresd meg a hardver reset nevű, golyostollal, akármivel bökhető lyukat, nyomd meg legalább 15 másodpercig /ha nem segít még egy próba 30-al/, és akkor az egy factory reset...
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a 30seces megoldás sem jött be. Ahogy már előtte számtalanszor a 15-seces sem. Valami egyéb tanács?
2010. júl. 19. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!