Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hova lett az ssd?

Hova lett az ssd?

Figyelt kérdés
Van egy ASUS laptopom. Szervizben volt, újra telepítették, megtisztították. Eddig az eszközök, meghajtóknál láttam az 120 GB-s ssd-t, most nem. Hol keressem?

2018. febr. 25. 12:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A szervizesnél xD
2018. febr. 25. 13:05
 2/12 anonim ***** válasza:

Viccet félretéve, tényleg hallottam már ilyenről.

Először is nézd meg hogy fizikailag ott van-e a laptopba.

Ha ott, akkor nagy baj nincs, csak hanyag munkát végeztek.

2018. febr. 25. 13:06
 3/12 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek, hogy ott maradt "véletlenül". Nem tudom szétszerelni a gépet, nem értek hozzá. A dvd lejátszó helyére tették be anno.Szóval bemehetek a szervizbe holnap, hogy Jó napot kívánok, hol van az ssd-m? Pfff, mérges vagyok.
2018. febr. 25. 13:09
 4/12 A kérdező kommentje:
És mit jelent a hanyag munka?
2018. febr. 25. 13:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Mindenféleképpen menj be.

A hanyag munka az, hogy nem kötötték vissza az SSD-t, és a HDD-re tették fel a windowst.

2018. febr. 25. 13:13
 6/12 A kérdező kommentje:

Oké, így már bátran megyek. Köszönöm.

Ha a hdd-re tették vissza a windows-t, akkor nem látszódik az ssd vagy csak akkor nem, ha nem kötötték vissza vagy ha egyszerűen kivették?

2018. febr. 25. 13:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha HDD-re tették a Windowst, attól még az SSD látszódna pl D:\ meghajtóként. (Eddig gondolom fordítva volt)

Valszeg nem kötötték vissza.

2018. febr. 25. 13:42
 8/12 A kérdező kommentje:
A tisztításhoz ennyire szétszedik a gépet? Lehet, hogy idegesítően hülyeségeket kérdezek már, ne haragudj.
2018. febr. 25. 13:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, szétszokták szedni ennyire. Még jobban is néha. Egy SSD-t a dvd meghajtó helyéről nem olyan nagy dolog kivenni ha már a burkolatot leszedték, általában kiveszik, legalább jobban meg lehet tisztítani a portól a laptop belsejét.
2018. febr. 25. 13:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Oké. Nagyon köszönöm. Azt hiszem joggal lettem elég feszült, de próbálok a hanyag munkára koncentrálni, nem arra, hogy nem került vissza. Csúnya lenne, oda járok évek óta.
2018. febr. 25. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!