Milyen 500W-os tápegységet ajánlotok?
Akkor meg minek 500W-os táp?
A VGA-k fogyasztása fokozatosan csökken generációnként, SLI-t nem támogatja a 1060, a CPU-t gondolom nem OC-d szóval az sem fogyaszt olyan sokat.
400W-os is elég:Fractal Design Integra M 450W, Be Quiet!Pure Power 10.
Ha mégis 500W-os kell akkor Seasonic SS500ES.
Az már bírja a durva terhelést is, és elég stabil feszen.(ha OC-ra kerül a sor akkor ez már alkalmas rá valamennyire)
#1.Kérlek ne kezd.
Az a táp elég noname beles, semmi teszt nincs róla, nyugodtan hulladéknak lehet nevezni.
A Chieftec-nek nincs értékelhető tápja a piacon, az EVGA pedig csak matricáz és nem gyárt tápot.
A belépő kategóriás HEC beles tápjai helyett meg inkább már System Power 8 ami alacsonyabb zajszinten üzemel.
A B3-ast meg nem ajánlom mert teszten lefüstölt, utána már hiába mentegetőzött az EVGA hogy az bizony Superflower beles inkább csak az jött le belőle hogy tesztre más tápokat ad mint amit a piacra tesz.
Attól függetlenül a G3/P2 széria a kategóriájának a legjobbja.(mondjuk azok Superflower Leadex belesek, szóval nagyon jó alappal rendelkeznek)
#3-as
I.a Zalman nagy márka, nem adhat ki gagyit és azt írtam, hogy nekem tökéletesen beválik, tudom ajánlani.
II. Csak annyit írtam, hogy a Chieftec és a EVGA tápok is megbízhatóak,de nem részleteztem, nem kell villogtatnod
#2-es
III. Azért inkább legyen nagyobb a táp a kelleténél, lehet hogy fejleszteni fog, és kell majd
"I.a Zalman nagy márka, nem adhat ki gagyit és azt írtam, hogy nekem tökéletesen beválik, tudom ajánlani. "
Pont azért mert sokan azt hiszik hogy a Brand mutatja meg hogy milyen a táp minősége hajlandóak kiadni ilyen szutykot.
Milyen körülmények között, milyen terhelésnél?
Áramszünet volt már?Védelmek vannak benne stb.
Elárulom nem véletlenül nem ajánlom.
"II. Csak annyit írtam, hogy a Chieftec és a EVGA tápok is megbízhatóak,de nem részleteztem, nem kell villogtatnod"
Dehogy azok, én azzal érveltem hogy Brand alapján nem veszünk tápot.Csak típus alapján, illetve ami még fontos az a belső és a teszt.
Ha a Codegen kiad egy jól teljesítő Seasonic beles tápot, akkor az is simán lehet ajánlott attól függetlenül hogy Codegen.
"III. Azért inkább legyen nagyobb a táp a kelleténél, lehet hogy fejleszteni fog, és kell majd"
Igen, R9 290X 4 way CF-t tervez a kérdező.
Ez hülyeség, ahogy haladunk előre úgy fogyasztanak egyre kevesebbet a VGA-k, egy 400W-os tápra egy GTX 1070-t is simán rá lehet bízni.
Bányász PC esetén más a helyzet, na oda kell a nagy teljesítményt leadó táp de most itt egy átlagos játékos gépről van szó max 1 db GPU-val és 1 db közepes fogyasztású CPU-val.
Az egész nem fogyaszt 300W-nál többet.
Ha pár száz forint belefér még, ezt tudom ajánlani, egész jó táp, a Seasonic S12G elektronikáját kapta, tuningra is megfelel:
Bár ha szorzózáras procihoz kell, egy Corsair CX450M is megteszi.
"nekem tökéletesen beválik, tudom ajánlani"
Ha tudnád mennyi codegen tápegységre mondják ezt "még nem robbant fel, tudom ajánlani, 5 csillag!". Egyáltalán a te olvasatodban mit jelent az, hogy tökéletesen beválik? Elindul a gép? Hát nem sok elvárásod van egy tápegységgel szemben.
Itt vannak a professzionális tesztek, amiken látszik, hogy mennyire "beválik":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!