Ehhez a táphoz elegendő az FSP Hexa+ 500 W-os?
Üdv.
Kövi gép konfighoz szeretnék tápot. Én az FSP Hexa+ 500W -ra gondoltam
Proci: Intel Core I5 2400 3,1 GHz
RAM: 8GB DDR3
Videókártya: MSI Radeon RX550 2GB
Oprendszer: Windows 10 Home 64bit
Elég.
De miért nem inkább Masterwatt Lite 400W?
Sokkal jobb a belseje is, megbízhatóbb.
Attól még hogy a prohardveren ódákat zengenek róla nem az a legjobb táp abban az árkategóriában.(habár ott eléggé leszólnak mindent ami nem FSP szóval a PH tápok terén nem mérvadó de elég csak az ajánlott tápokat megnézni...)
Amúgy gyatra a feszültségszabályzója a többi ebben az árkategóriában lévő táphoz képest és elég hangos is.
FSP hangos?
Kb 3 éva használok FSP tápot, és iszonyat halk. Persze annak, aki nem tisztítja a tápot, persze hogy hangos :D
Nem is tudom, hogy ki szponzorálja a prohardvert...
A hexa+-ról meg annyit kell tudni, hogy a dobozán feltüntetett adatok ellenére nincs benne OCP, feszültségszabályozása silány és hangos.
Halk? Hát ha a főút mellett laksz akkor lehet nem hallod.
Hát azért az az 52dB(A) nem piskóta.
"Kb 3 éva használok FSP tápot, és iszonyat halk. Persze annak, aki nem tisztítja a tápot, persze hogy hangos :D"
Mivel csúszócsapágyas ventije van persze hogy hangos a Hexa+.
Másrészt egy tápból nem lehet következtetést levonni, mivel az FSP-nek is van jó és rossz tápja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!