Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vannak olyan olcsóbb routerek...

Vannak olyan olcsóbb routerek amik IOS-el érkeznek?

Figyelt kérdés
Helló, vannak a nagyon drága Cisco routerek, és vannak a 30-40 ezres routerek, nekem itthonra kéne egy max 10 ezerért, és olyat keresek amin van IOS. Árukeresőn nem nagyon találtam, legalább is nem írta ki. Vannak ilyen árkategóriában routerek?

2018. febr. 23. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
ios??
2018. febr. 23. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:

#1: [link]

Kérdező: a legolcsóbb amit találtam az árukeresőn:

[link]

(az RV széria:

[link]

egyedi firmware-rel rendelkezik)

2018. febr. 23. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:

De az eBayen lehet olcsón kapni Cisco CCNA lab néven érdekességeket:

[link]

2018. febr. 23. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:

#1.Cisco IOS-re gondolt.

Nagyon jó kis hálózati oprendszer, elég jól konfigurálható.

Kérdező:

Itthonra nem nagyon kapsz ilyet.

De amúgy jó lenne a routert definiálni, mivel amire gondolsz egy multifunkciós eszköz ami képes több feladatot is ellátni de a fő feladata valóban az mint a routernak.(mellette acces point,tűzfal,switch is)

2018. febr. 23. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha valami normális router-t szeretnél otthonra, inkább a RouterOS-t futtató kütyüket nézegesd. 10e körül Cisco-t nagyon retro-t fogsz találni, nem jó semmire, ha csak egy van, akkor még gyakorolni sem. Ha tanulni akarsz, ott a GNS3, szerzel firmware-eket, és azt raksz össze, amit akarsz.
2018. febr. 24. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!