Fx 8320 elég egy gtx 1060-nak? Esetleg a jövőbeli 2060-nak?
Talán elég neki, és nem fogja nagyon vissza a teljesítményét, de nem vagyok ebben annyira biztos.
Az FX kb. 10-15%-al gyengébb a G4560-nál,ami mellé egy RX 570 tökéletesen jó volt. Az RX nagyjából a GTX 1060 3GB szintje. CPU limit biztos, hogy lenne, a kérdés, hogy mekkora. :D
FX8320 alapból nem elég bizonyos játékokhoz, tökmindegy milyen kártyát veszel mellé. Legyen az egy összetettebb stratégiai játék vagy BF1 nagy mapon, ahol a sok játékos miatt 100 fpst folyamatosan megszakítják a 10-es spikeok a nagy processzorigény miatt. Az, hogy szerinted megoldás, hogy helyette kinézel egy hasonlóan gyenge kártyát és """Arányos""" lesz a config """procilimit""" nélkül az nem fog sokat segíteni. Csak az, hogy stabilan lesz 10 fps.
Bizonyos játékokhoz optimális összeállítás, más játékokhoz meg nem. Ilyen egyszerű.
egy r9 280x van mellette, gondoltam lecserélem, de akkor eladom az egész fost így ahogy van és veszek egy i5 8600k + gtx 1060 vagy 1080at mellé meglátom hogy üti majd a pénz.
A jövőben meg remélem egy gtx 3080-4080-ti-hez is elég lesz a 8600k nem szívom be mint az amdvel, csak anno buta voltam mert vehettem volna helyett egy 4670k.t ami biztos elég lenne most is egy 1080hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!