Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Telepítés, tömörítés stb....

Telepítés, tömörítés stb. alatt at SSD-m 100% terheltséget mutat és gyakorlatilag lebénul a számítógépem. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Tegnap hozták ki és legelső perctől ez a jelenség van. Másképpen gyorsan indul és gyors a gép is, de ez nagyon zavaró.
2018. febr. 20. 17:29
1 2
 1/11 P.O.C. ***** válasza:

Ezért nem kell alul méretezni az SSD kapacitását vásárláskor.

"tömörítés" ? Az minek?

Mekkora az SSD? Milyen programokat telepítettél rá?

2018. febr. 20. 17:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb, hogy semmilyen információt ne adj meg a gépedről, az ssd típusáról, a telepített programokról, a tömörítő programról és az operációs rendszerről.
2018. febr. 20. 18:47
 3/11 P.O.C. ***** válasza:

#2: :D

Így van, ahogy előttem írják. Így elkerülsz egy szörnyű dolgot. A problémád esetleges megoldását. :)

2018. febr. 20. 18:56
 4/11 A kérdező kommentje:

LOL:))

120 gigabyte-os és a kingdom come-ot csomagoltam- telepítettem rá. Az ment normális ütembe 100% usage mellett de ha egyebet akartam csinálni akkor kész katasztrófa volt a reakcióideje.

Kingston A400

2018. febr. 20. 19:04
 5/11 A kérdező kommentje:
és Windows 10.
2018. febr. 20. 19:23
 6/11 P.O.C. ***** válasza:

Erről beszéltem, mikor az alulméretezést említettem.

Oprendszer + 40 gigás játék + ki tudja még mik.

Venni kell egy hagyományos merevlemezt is a játékoknak és egyéb adatoknak az SSD mellé -ha nincs rá pénz hogy alapból nagyobb SSD -t vegyél-, ezt a legtöbben így csinálják.

Nekem is csak 120 GB -os SSD -m van. Semmi játék nincs rajta, csak a Windows 10, Office 2016 és pár felhasználói program. A többi minden a vinyóra van telepítve. És még így is csak 65 GB szabad hely van az SSD -men.

Szóval a te eseteden nincs mit csodálkozni.

2018. febr. 20. 19:24
 7/11 A kérdező kommentje:

van nekem egy egy terrás mellette csak olvastam hogy ssdre kell rakni ezt a játékot mert 10el több az fps :) most kipróbálom és megis írom, hogy volt-e értelme.

De akkor ez a gond, hogy kicsi a kapacitása nem egyéb?

2018. febr. 20. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:

#7 na az echte f szsag.fps-ed semennyivel nem lesz tobb,attol hogy mirol tolt be a jatek meg ugyanugy dolgozik a proci+gpu.

Amiert ra szoktak rakni az az,hogy a betoltesi idot csokkentsek.de onnantol hogy bentvagy nincs kulonbseg.

2018. febr. 20. 20:07
 9/11 P.O.C. ***** válasza:

#8: +1

Egyetlen játék FPS számát sem növeli, ha SSD -n HDD helyett! Ez nettó baromság. Biztos valami unatkozó nolife vérpistike terjeszti.

2018. febr. 20. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 olyasmi,a "kihajcsa" kifejezessel karoltve :D mindig kitagult szemekkel figyelnek,amikor mondom hogy az 1060-at kihajcsa a G4400-em 4.9GHz-en,kozbe csak egy ketmagospentijum
2018. febr. 20. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!