Telepítés, tömörítés stb. alatt at SSD-m 100% terheltséget mutat és gyakorlatilag lebénul a számítógépem. Mi a megoldás?
Ezért nem kell alul méretezni az SSD kapacitását vásárláskor.
"tömörítés" ? Az minek?
Mekkora az SSD? Milyen programokat telepítettél rá?
#2: :D
Így van, ahogy előttem írják. Így elkerülsz egy szörnyű dolgot. A problémád esetleges megoldását. :)
LOL:))
120 gigabyte-os és a kingdom come-ot csomagoltam- telepítettem rá. Az ment normális ütembe 100% usage mellett de ha egyebet akartam csinálni akkor kész katasztrófa volt a reakcióideje.
Kingston A400
Erről beszéltem, mikor az alulméretezést említettem.
Oprendszer + 40 gigás játék + ki tudja még mik.
Venni kell egy hagyományos merevlemezt is a játékoknak és egyéb adatoknak az SSD mellé -ha nincs rá pénz hogy alapból nagyobb SSD -t vegyél-, ezt a legtöbben így csinálják.
Nekem is csak 120 GB -os SSD -m van. Semmi játék nincs rajta, csak a Windows 10, Office 2016 és pár felhasználói program. A többi minden a vinyóra van telepítve. És még így is csak 65 GB szabad hely van az SSD -men.
Szóval a te eseteden nincs mit csodálkozni.
van nekem egy egy terrás mellette csak olvastam hogy ssdre kell rakni ezt a játékot mert 10el több az fps :) most kipróbálom és megis írom, hogy volt-e értelme.
De akkor ez a gond, hogy kicsi a kapacitása nem egyéb?
#7 na az echte f szsag.fps-ed semennyivel nem lesz tobb,attol hogy mirol tolt be a jatek meg ugyanugy dolgozik a proci+gpu.
Amiert ra szoktak rakni az az,hogy a betoltesi idot csokkentsek.de onnantol hogy bentvagy nincs kulonbseg.
#8: +1
Egyetlen játék FPS számát sem növeli, ha SSD -n HDD helyett! Ez nettó baromság. Biztos valami unatkozó nolife vérpistike terjeszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!