Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy uj Asus netbookot,...

Vettem egy uj Asus netbookot, de vmi ismeretlen oprendszer van rajta, Linux lenne? Sehol egy nevjegy. Bill/et nem tudom magyarra allitani. Wifi jelszot hiaba adom meg.

Figyelt kérdés
Most ugy tudom ezt a kerdest kiirni, hogy a mobilnetet megosztottam, hogy legyen netem. Latja a wifit, de a jelszot nem fogadja el, pedig tuti jo, csak szamok, nem keverhetem ossze az angol billentyuzettel.
2018. febr. 19. 18:35
 1/4 anonim válasza:
Esetleg ha 0 van benne, a bal felső sarokban lévő 0-t nem ott találod az angol billentyűzeten, vagyis a magyar 101 gomboson biztos, hogy nem. Numerikus billentyűzeted van rajta?
2018. febr. 19. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Gondolom freeDOS lehet az az oprendszer, azt szoktak adni, mert az ingyen van.
2018. febr. 19. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:

freedos szokott rajta lenni .

win10 isot letudod tölteni Microsoft weboldaláról egy progival .

kiírni dvdre majd tudod telepíteni gépre

majd aktiválni serial kulcs vagy machinálni programmal

2018. febr. 20. 12:19
 4/4 A kérdező kommentje:

linux van rajta, nagy nehezen felismerte a wifit, bar eyt se ertem, tegnap is latta, de a jelszot nem fogadta el hiaba probalkoztam.

ma meg egybol elfogadta.

a router le van fotozva, telefonrol potyogtem be, nem fejbol, tobbszor tuti nem rontottam el.

de pl magyar billentyuzetet nem tudok beallitani, a settingsben nincs ilyen, h nyelv.

meg a bootot sem tudom atallitani, h windowst tegyek fel.

2018. febr. 21. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!