20 pines csatlakozó van az alaplapba a 24 helyett, ez baj?
Figyelt kérdés
Van egy régi számítógépem, ami pár perc használat után lekapcsolt a táp volt a baj, az romlott el. Szereztem egy újat, ami igaz, hogy csak 300W-os a 450W helyett, de ennek is vinnie kell bőven. Ment is szépen 1 napot és egyszer csak megint leállt. Viszont most már nem is tudom újraindítani, vagyis csak félig, mert hallom, hogy a merevlemez felpörög és megy, de nincs kép. Még az alapértelmezett alaplapi dolgokat és képet se hozz a be. A monitor úgy érzékeli, mintha nem is lenne kép pedig az működik, leteszteltem. Szerintem a videókártya se rossz, mert se az egeret, se a billentyűzetet nem érzékeli, nem villan fel egy LED se rajtuk, pedig mind a 2 PS2-es. Vagy valami elszállt a lapon vagy az a baj, hogy a 24 pines alaplapi csati helyett csak 20 pines táp van bedugva. Ebben kérném a segítségeteket.2018. febr. 18. 21:20
1/4 MGéza válasza:
Elképzelhető hogy nem kap elég áramot így az alaplap. A plusz 4 pin a 24-es tápcsatlakozón ugyanis egy második 12V ág, ami az alaplapi eszközök tápellátását biztosítja.
2/4 anonim válasza:
Nekem ram problémának tűnik, húzd ki és rakd vissza őket.
3/4 anonim válasza:
Memória probléma valóban előfordulhat. Ha két modul van, teszteld őket egyesével, ha csak egy akkor próbád ki egy másik gépben. Ha ott sem jó akkor biztosan hibás.
4/4 anonim válasza:
A régebbi alaplapok csak 20 pinesek voltak, a kábelnek szétszedhetőnek kéne lennie, ha nem akkor csak szarul fog belemmenni de bajnak nem kéne lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!