Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Firmware csere működhet?...

KJUsul kérdése:

Firmware csere működhet? (Továbbiak lent)

Figyelt kérdés

TP-Link TL-WR940n routernek v5-ös firmwareje van, ha v4-est tennék rá működne?

Lehet-e rárakni DD-WRT-t? OpenWRT-t tudom, hogy lehet rá rakni, de OpenWRT-ben lehet URL-t vagy domain nevet szűrni? Mert erről semmit se találtam. Minden segítséget köszönök.

2018. febr. 18. 19:49
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Amire OpenWrt -t lehet, arra DD-WRT -t is. Hiszen a DD-WRT is OpenWrt alapú, csak sokkal funciógazdagabb a GUI -ja.

A firmware frissítés nem működik eltérő hardver verzióval. Jobbik esetben nem is engedi, rosszabbik esetbe meg téglát csinálsz így a routerből.

2018. febr. 18. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Esetleg arra van tippje valakinek, hogy nagy mennyiségű url vagy domain tiltása miatt érdemes-e felrakni az OpenWRT-t vagy a DD-WRT-t?

Illetve lehetséges, hogy több ingyenes Wifi hálózatra is csatlakozni ezekkel a firmwarekkel?

2018. febr. 18. 20:11
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Első kérdést passzolom, sosem használtam URL filtert ezeken a firmware -eket.

Ha másik kérdés arra vonatkozik, hogy tud-e kliensként viselkedni a válasz: igen.

2018. febr. 18. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
TP-Link TL-WR940n router router státusz menüjében az áll, hogy a hardware verzió v4/v5. De a firmware sw v5. Ez azt jelenti, hogy működne a v4 sw-vel is? Mert a v5 egy rakás..... khmm. Szóval alig használható. Előre is köszi a segítséget.
2018. febr. 24. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!