Ezeket néztem: ACE 750W psu tápnak, Cooler Master Hyper 212 LED CPU Air Cooler (Red),Ballistix Sport LT Gray 16GB DDR4 2x8Gb 2400MT/s PC4-19200 DIMM Desktop RAM, Xigmatek Frontliner White Mid Tower Gaming PC Case 3x Blue LED Fans USB 3.0.
A proceszort mindenképpen akarom, és a videókártya játékoz kellene mindenképpen
2018. febr. 18. 12:12
4/10 anonim válasza:
Én most raktam össze magamnak egy konfigot: i7 8700K, Asrocj Z370 Fatal1ty Gaming K6, G.Skill 2400 CL15-ös ram... GTX770-esem van hozzá, ami megmaradt a régi gépemből. Az alaplap 53EFt, viszont ezért az árért minden benne van ami nekem kell. Ár/érték viszonylatban dobogós deszka, hetek óta hasonlítgatom minden szóba jövő alaplappal, 100 tesztet olvastam róla, fórumleírásokat vettem figyelembe. Nálam ez lett a befutó. A 8. generációs procikhoz Z370-es chipset-es alaplapokat nézz!
Értem, és köszönöm eddig mind a kettőtöknek! A gtx 770től valami jobbat tudnál esetleg ajánlani? Nekem az van a laptopba és nagyon keveslem. Sajnos az asztali gépekben már nem nagyon vagyok otthon, pár év már csak laptopokkal foglalkozok most viszont úgydöntöttem inkább eladom és áttérek asztalira.
2018. febr. 18. 12:26
7/10 A kérdező kommentje:
A 750w tápra azért gondoltam mert később gondolkodok vízhűtésben esetleg
Mármint nah :D Nem akarok laptopot :) Most van egy amit el akarok adni, csak ajánlottak egy gtx 770et. Nekem egy gtx 770m 3Gb van jelenleg a laptopomban és nem vagyok vele elégedett ezért az asztaliba 1000+ akarok...gondolkoztam az Gtx 1060on de az aránytalanul sok, nem tudom hogy rászánnám-e magamat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!