Amikor bekapcsolom a laptopot nincs kép, a bios se jön be, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nemrégiben cseréltem proceszort és videókártyát benne, mielőtt megtörtént húztam a ramot és a videókártyát egy pár óra után mielőtt kikapcsoltam volna kékhalál...kikapcsoltam gyorsan gombbal és megpróbáltam újraidítani de semmi. A régi proci és a videókártya megvan, visszatettem de semmi. Elképzelhető hogy az alaplap vagy a ram meghalt?2018. febr. 17. 21:22
1/6 anonim válasza:
Lehet,hogy a cserenel valamit nem szakszeruen raktal be(?)
Esetleg a winchesterrel lehet valami
2/6 A kérdező kommentje:
Mikor cseréltem (az új Vga+Proci) az 3 napja volt, a gép tökéletesen ment. Azaz azóta használtam rendszeresen minden nap, ha valamit akkor rontok el akkor már akkor se ment volna. De mint mondtam ez biztosan alaplap vagy ram, csak nem tudom biztosan melyik ezért kértem segítséget. Ha alaplap akkor kuka...ha ram akkor veszek másikat csak nem akarok találomra ramot venni mert 30e fölött van. Csak akkor veszek ha biztos vagyok benne.
2018. febr. 17. 21:43
3/6 anonim válasza:
Másik gépben kéne a RAM-ot kipróbálni, az a biztos. Ha ott sem megy...
4/6 A kérdező kommentje:
A páromnak sajnos régebbi laptopja van, ezért nem tudom belepróbálni. De megrendeltem tegnap, remélem hogy az lesz
2018. febr. 18. 11:50
5/6 anonim válasza:
bios elemet probáltad e kivenni ?
minek kell huzni ??az se értem ..
laptopot nem lehet OC-zni ...
alapból táp nem alkalmas rá ...
alaplapot vágtad haza
6/6 A kérdező kommentje:
Nem vettem ki, de kihúztam. Mennyi időre kell? Mellékesen nem egy noname hanem egy alienware és azért döntöttem a húzás mellett mert szükségem volt egy kis pluszra. A gyári programjával húztam
2018. febr. 18. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!