Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Áprilisig kijönnek a B-lapok...

Áprilisig kijönnek a B-lapok a Coffe Lake-hez?

Figyelt kérdés
Első negyedévet írtak, szerintetek tényleg meglesz addig?
2018. febr. 17. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Az első negyedév az március!!!(12/4 = 3)

(első harmadév vége április, 12/3 = 4)

2018. febr. 17. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem esélytelen.

Mivel jönnek Q3-ban a 10nm-es CPU-k így inkább azokra koncentrál az Intel.(meg hát túl jó ajánlat lenne 80K-ért egy felső-középkategóriás CPU+alaplap páros)

2018. febr. 17. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem még az első-második negyedévben lehet rá számítani, vagyis nagyon remélem. Hisz ugyan már, ősszel jelentek meg Coffe Lake procik, nem hinném, hogy váratni fogják a dolgot. Vagy, másik lehetőség, xarják le a Coffe Lake-t (űrkitöltő generáció megint, noha a tudása miatt nem számít annak), marad a Z370 chipset és a 10nm-re felkészülnek asó-közép-felső kategóriás lapokkal is. Én valahogy az AMD üzleti tervében nagyobb rendezettséget látok, mint ami most az Intelnél megy. Valahogy fel is nőttek a Ryzen berobbantásával a feladathoz, lehet azért van egy kis fejetlenség az Intel-nél :)
2018. febr. 17. 20:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Lehet utolsó, köszönöm mindenkinek a választ!

Igen , bocsánat április, xd : na de emberek vagyunk, hibázunk!

Ami azt illeti én is remélem jönnek addig, mivel áprilisban jutok pénzhez, és jó lenne egy nem tuning lapba beraknom a legújabb i3-8100-asomat.

2018. febr. 18. 00:15
 5/7 anonim ***** válasza:

"Én valahogy az AMD üzleti tervében nagyobb rendezettséget látok"

Hát, azért tőlük is elég nagy fszság volt, hogy kidobtak úgy a piacra APU-kat, hogy nem kapható olyan alaplap, ami gyárilag támogatja őket.

2018. febr. 18. 07:53
 6/7 anonim ***** válasza:

#5.2 db APU miatt szerintem felesleges.

Fölig hogy a legtöbb helyen 2-3K-ért frissítik a BIOS-t is.

2018. febr. 18. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 Inkább ez, mint a Coffe Lake sztori, amikhez nem jók a Kaby chipsetes lapok. Azt mikor ment a balhé, hogy mégis miért lerendezték annyival, hogy fizikailag eltérő a 2 foglalat. De akkor könyörgöm, nem lehetett volna 1151v2-nek elnevezni? Tehát na, mindkettő követ el hibát, de összességében az AMD háza tájéka jelenleg rendezettebb.
2018. febr. 18. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!