Az új SSD-m miért 80% a kondíciója?
Azt a SATA kábelt használom ami a merevlemezé volt, de ott mindig 100% volt a kondíciója.
Mit csináljak 100% legyen a kondíciója?
Képek:
Igen online, az alza hu. És csak SSD papírt kaptam, semmi garanciális papírt nem kaptam.
Elég sók ilyen kondíció hibákat látok a fórumokon, nem sokkal gyorsabb mint egy HDD. többet nem is vesszek, sose jártam még így egy adathordozóval sem, mint ezzel az SSD-el.
Itt van még egy kép:
prohardver oldalon azt mondták frissítsem le a hard disk sentinel bétára.
És most már ezt írja ki: [link]
Szerintetek így már jó?
Hol tudom letölteni az ADATA driver figyelő programot? Vagy szerintetek az felesleges ha hard disk sentinel-t használok?
Valami nálad nagyon nem stimmel, ha alig gyorsabb a rendszer, mint HDD-vel. Töltsd le a Crystal Disk Mark-ot, és csinálj vele egy mérést. Fontos, hogy ne módosíts semmilyen beállítást.
Az adatátviteli hiba jó eséllyel fals volt. Figyelgesd 1 héten keresztül, és ha továbbra is gond van, érvényesítsd az elállási jogod.
Szerintetek az nem baj, ennyi az írt adatmennyiség?
Valószínűleg akkor jó az SSD, a HDSENTIEL volt buggos.
Az írt adatmennyiség attól függ mit csináltál.
Lehet teljesen normális is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!