Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Majd fél-egy óra használat...

Majd fél-egy óra használat után magától kikapcsol a gép. Mik lehetnek az okok?

Figyelt kérdés
Enermax modu 87+-ot használok 3 éves meglepődnék, ha az lenne a hunyó... a videokari nem meleg, proci borda se, jobbára csak maximum HD filmekre használom a gépet, nem is értem a dolgot... talán újra kéne pasztázni a procit?

2018. febr. 15. 19:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Melegedéstől, vagy nem megfelelő áramellátásról szoktak újraindulni a gépek, de a te esetedben az utóbbi nem áll fenn.

Attól függetlenül, hogy drága volt a táp, érdemes lenne kipróbálnod egy másikkal. Ha megszűnik ez a probléma, akkor sajnos tápcsere.

Esetleg szoftveres gondok is okozhatják, egy víruskeresést érdemes lenne végigfuttatni, illetve megnézni, hogy hátha vmi Windows beállítás okozza a hibát.

2018. febr. 16. 12:17
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi. Avast nem sokat talál, trojan killer-t futtassak? De asszem' az se nyerne, mert vmi szoftveres hibától tartva formatáltam a op rendsz lemezt. Ám a probléma továbbra is fennáll...
2018. febr. 16. 17:02
 13/22 anonim ***** válasza:
Merevlemez milyen állapotban van? HDSentinel-el pillants rá. Esetleg RAM hiba? Futtass egy Memtestet hátha. Más ötletem egyelőre nincs.
2018. febr. 16. 19:32
 14/22 A kérdező kommentje:
Koszi, memtest-rol adsz instrukciot hogy hogyan csinaljam? Kezdhetnenk onnan, h honnan toltsem le??? :D koszi
2018. febr. 17. 13:48
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem tudok válaszolni sajnos mert nem engedi az oldal.
2018. febr. 17. 16:21
 16/22 anonim ***** válasza:
Trágárságszűrőn fennakadt a szöveg amit írni akartam, pedig semmi sincs benne ami csúnya szó.
 17/22 anonim ***** válasza:
Ez t let öltöd, maj d a rea dme fáj lban leí rtakat végigk öveted. Beboot olod az USB megh ajtót és futta tod a tes ztet kb 1-2 ór áig. Ha hi bás a memó ria, akkor szi nte egyb ől jönni fogn ak piros sal a hibaüze netek, szóval egyé rtelmű lesz a he lyzet.
 18/22 anonim ***** válasza:
www.memtest86.com
2018. febr. 17. 16:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Szóval innét kell leszedni az "Image for creating bootable USB Drive"

Nem tudom ennek a linkjén mi trágárság, bekaphatja ez a foskupac oldal.

2018. febr. 17. 16:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Bezzeg a foskupac nem trágárság, de egy szaros link az.
2018. febr. 17. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!