Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meg merjem venni ezt a pc-t?

Meg merjem venni ezt a pc-t?

Figyelt kérdés
Nem igazán vannak nagy igényeim, ezért nincs sok türelmem pc-t összerakni, de a komplett pc-kről nem sok jót hallani...meg merjem ezt venni, ha annyi igény lenne, hogy bírjon 3-4 évet alacsony gépigényű mmo-kkal és netezésre, vagy rettenetes döntés? [link] Azzal tisztában vagyok, hogy nem gamer pc :D
2018. febr. 14. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Újonnan a cuccokkal amik benne vannak 80 ezer fölött lenne, szóval azt mondanám meg, de tényleg nem valami nagy cucc. Egy 10-est alkudj le.
2018. febr. 14. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Elég rossz választás, 40-45 ezernél nem ér többet, plusz játékokra sem igazán való.

Többre mész, ha veszel egy ilyet: [link] lehetőleg 8 GB memóriával, 500-as vinyóval.

És bele valami normálisabb VGA-t, például: [link]

2018. febr. 15. 06:44
 3/4 anonim ***** válasza:
A CPU megfelelő, a memória kevés, a HDD igazából mindegy, videokártya sz*rt sem ér. A tápról semmit se tudni. Én nem venném meg. Ennyiért sokkal jobbat össze lehet rakni hardverapróról.
2018. febr. 15. 09:10
 4/4 A kérdező kommentje:
végül le is mondtam róla, inkább építek egy teljesen újat, igaz vga nélkül háromszor ennyi lesz, de az legalább 5-6 évig tuti bírja :D
2018. febr. 17. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!