Miért nem szól az erősítő és a hátsó hangfalak?
Figyelt kérdés
A hangrendszer típusa Genius Home Theater SW-HF 5.1 4500.
Minden jól kötöttem be 3 RCA-Jack kábellel az alaplapi zöld, fekete és narancssárga csatlakozókhoz. A windowsban is beállítottam az 5.1 hangzást és ha tesztelem külön-külön akkor szól minden. Filmnézés közben is szól minden rendesen viszont ha zenét akarok hallgatni pl. youtubeon akkor csak az első kettő hangfal szól. Már próbáltam utánanézni, hogy mi lehet, valaki tudna segíteni?
2018. febr. 13. 22:50
1/7 anonim válasza:
Azért szól csak kettő csatorna, mert a zeneszámok jellemzően sztereó hangzásúak (jobb csatorna, bal csatorna).
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, és hogyan tudnám megoldani hogy legalább a subwoofer szóljon még mellé?
2018. febr. 14. 11:27
3/7 anonim válasza:
A hangkártya beállításainál állítsd át 2.1-re. Ez talán megoldja. Filmnézésnél viszont vissza kell állítani 5.1-re.
4/7 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam viszont így sem jó.
2018. febr. 14. 12:03
5/7 anonim válasza:
Kell legyen olyan, hogy csináljon szubot a sztereóra. Milyen hangkártya?
6/7 A kérdező kommentje:
A hangkártya az alaplapi. Az alaplap típusa: Asus H97 PRO
2018. febr. 14. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!