Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan particionáljam a 3gb...

Hogyan particionáljam a 3gb HDD-t, hogy használhassam is?!

Figyelt kérdés
Szóval, elöször is hagytam ugy ahogy van MBR formátumba, igy csak 2 terát engedett felosztani, a maradék 700 gigát az istenért sem. utána olvasgattam, hogy csak gpt be müködik, a windows telepitöjébe megis csináltam átkonvertáltam GPT-re az egész HDD-t irta is, hogy succesfuly a story, de mégsem engedi a maradéj 700gb ot is befogni az AOMEI Partition Assistant szerint továbbra is MBR formátumu a lemez, és azt irja, itt nem hozhato letre, uj particio, mert a 2tb lemezhely nem hasznalhato MBR lemezhez. ajanlott átkonvertalálni a lemezt GPT formatumura, azutam ,ar hasznalhatova valik. valakinek van valami ötlete, hogy mit kezdhetnék a dologgal?
2018. febr. 13. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
rakj be telepítő lemezt, indíts el egy telepítést, majd amikor partíciót kell választani, ott teljes mértékben formatáld le a jelenlegi MBR-es partíciódat (töröld, hogy jelöletlen legyen), ezután lépj ki a telepítőből, majd windowson belül adj neki betűjelet és írd felül GPT-re az MBR-t.
2018. febr. 14. 08:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Probaltam, amint az elso particiot letrehozom felre is dob 7xxgbot hogy virtualis meghajto es semmit nemenged vele kezdeni
2018. febr. 14. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!