Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi az a PCI egyszerű kommuniká...

Mi az a PCI egyszerű kommunikációs vezérlő?

Figyelt kérdés

Most vettem egy ASUS X541N típusú laptopot windows 10-et telepítettem fel és minden drivert feltettem de az eszközkezelőben ott van sárga felkiáltójellel.

Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)

2018. febr. 13. 22:19
 1/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Nagy valószinűség szerint ez : Intel(R) Active Management Technology - SOL : [link]

De ide linkelem a driver keresős szövegemet, hátha segit :

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

Ha megadod a hardver azonositót, megpróbálok én is drivert keresni az eszközhöz.

Sok sikert.

üdv.

2018. febr. 14. 07:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Annyira nem értek hozzá de csináltam képet. Szólj hogy mit küldjek ami infót ad neked.

[link]

[link]

2018. febr. 14. 16:19
 3/5 A kérdező kommentje:
2018. febr. 14. 16:28
 4/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Az utolsó képen rajta van a hardver azonoistó, az utolsó előttin pedig az OP rendszer és a bitszáma, ennyi kell a driver kereséséhez.

Tehát Driver Win10 64 bithez : [link]

Letöltés és kibontás után, a következő mappaszerkezetet kapod :

- DP_Chipset_18021

- - Intel

- - - FORCED

- - - - TXEI

- - - - - 10x64

- - - - - - 3.0.0.1115

Amint látod "erőltetett" a driver, de nagy valószinűség szerint jó lesz, mivel a "DP_Chipset_18021\Intel\FORCED\TXEI\10x64\3.0.0.1115\txei.inf" fájlban megtalálható a hardver azonositó ezen része : "PCI\VEN_8086&DEV_5A9A"

INF Filés drivertelepités :

Ha nem található végrehajtható álomány (EXE) akkor a következő a módszer :

Ami nem mindig működik : Megkeresed a megfelelő INF kiterjesztésű fájlt - Neked most a "txei.inf" fájlt kell megkeresned (Sajátgépben : "Telepítési információk"-ként fut a Típus oszlopban), majd jobb egér gomb és a megjelenő menüből a "Telepítés" menüpontot választva, telepíthető a driver. A Windows ilyenkor általában azt írja, hogy "Ezzel a fájllal nem végezhető el a telepítés" vagy valami hasonló hibát ad.

Ami mindig működik : Az eszközkezelőben megkeresed azt a hardvert amire drivert szeretnél telepíteni/frissíteni, és a driver "Telepítése" vagy "Frissítése" gombbal (A megjelenő ablakban az "Illesztőprogramok keresése a számítógépen" részt kell választani), majd betallózod neki a megfelelő INF kiterjesztésű fájlt vagy azt a mappát ahol az INF fájlok találhatóak - az általad linkelt első képen a "Frissités" gomb.

Sok sikert.

üdv.

2018. febr. 14. 19:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Működik. A mindig működőt próbáltam először. Nagyon szépen köszönöm.
2018. febr. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!