Valamiért nem indul. Valakinek ötlet?
Figyelt kérdés
Adatok:
Intel Core i5-7500
Gigabyte GA-B250M-D3H
CSX 4GB DDR4 2133MHz
Nvidia Geforce GT 730 gv-n730-2gi
Corsair vs450
Van valami benne ami miatt nem indulhat? Még a biost se hozza be, egy venti se indul el, mintha nem kapna áramot. A táp csak ki volt próbálva, a videokártya az előző gépből került át, a többi új.
2018. febr. 13. 20:19
1/11 anonim válasza:
alaplap-nak adtál tápot ?
Videokártyának adtál tápot ?
lehet hogy a táp a rossz vagy valahol nem jól érintkezik csatlakozó
2/11 A kérdező kommentje:
Alaplapnak a 24csatis kábel kellett, a videokártyának nincs külön kábelre szüksége. Az összeállításban nincs hiba ugye?
2018. febr. 13. 21:44
3/11 anonim válasza:
az alaplapnak a 24 csatis csatlakozón kívül szüksége van egy 4 vagy 8 tüskés tápra is. Ezt is bedugtad?
4/11 A kérdező kommentje:
Igen, 8as :)
2018. febr. 14. 06:16
5/11 anonim válasza:
Passz!!
A ház bekapcsológombját jó helyre dugtad? Nézd meg, nem cserélted-e fel a reset és a bekapcsoló gombot.
6/11 A kérdező kommentje:
A power sw-t?
2018. febr. 14. 08:01
7/11 anonim válasza:
Azt. Annak idején egy ilyen szarvashibát elkövettem én is. Éjszakázás után álltam neki gépet szerelni. Szerencsére hamar leesett honnan fúj a szél. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Megnézem ha hazaértem, de ha ez a probléma, akkor nem indult volna el a reset gombot nyomva? Mert mind2t nyomkodtam már a végén :D vagy ez hülyeség?
2018. febr. 14. 10:02
9/11 anonim válasza:
Igazad van. Más lehet a baj.
Ahogy mondtam: Passz!
10/11 anonim válasza:
Ez tápnak tűnik nekem. Próbáld meg azt cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!