Otthoni/játék felhasználásra milyen SSd-t vegyek?
Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 20:44
1/11 anonim válasza:
ADATA SP920,Samsung 850EVO,Intel 540S.
4/11 anonim válasza:
Nekem WD Green van. Teszi a dolgát elég gyors. Nem szokok nagyon játszani.
6/11 anonim válasza:
Azért valami árban barátságosat is lehet javasolni srácok :D Ami mostanában megy az árukereső népszerűségi listája szerint azok javarészt 120GB-os kingston SSD-k. Pl A400, UV400 (ez van nekem, és gyors, otthonra tökéletes), esetleg Team Group (új sulis gépekben az van és jól mennek). A Silicon Power sem lehet rossz, de azokkal nekem semmi tapasztalatom nincs.
7/11 anonim válasza:
Amire még ránézhetnél azok az Adata SSD-k, azon belül egy számomra érdekesnek tűnő modell az SX6000 120GB-os verziója. Szerintem összességében nem rossz az a modell.
8/11 anonim válasza:
Játékra egy 120 gigás ssd nem elég amikor 60-80 giga egy game.
9/11 anonim válasza:
850 vagy 860 evo 250gb
ez valójában árban elég barátságos ha az egész piacot nézzük
10/11 anonim válasza:
#7 +1, de legfőképp 256-osban képviselnek nagyon jó ár-érték arányt az SX6000 illetve 8000 modellek, játékra nem is ajánlanék ennél kisebbet.
Kérdező, azért nem ártott volna egy keretet tudni, meg hogy milyen alaplapod van az M.2 csatlakozó miatt. Ár-érték arányban elsősorban az Adata modelljei ajánlottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!