Melyik lenne a legjobb gép ehhez/ezekhez a játék (ok) hoz?
Szeretnék laptopot vásárolni, leginkább azért, hogy játszhassak rajta.
Elsősorban Overwatchoznék, valamint az Ark: Survival evolved nevű játékot is régóta meg szeretném venni, de inkább az Overwatch a fontosabb.
Tehát elkezdtem a neten keresgélni laptopok után, viszont nem mertem a 'gamer laptop' kategória alá menni, mert azt hallottam, hogy ezzel a névvel sokkal drágábban is rám sózhatnak gépet, és azt persze nem szeretném.
Találtam három gépet is, viszont nem tudom, hogy jók lennének-e a célomra, és egy ismerősöm sincs, akit ezügyben megkérdezhetnék.
Szeretném, ha valaki megmondaná nekem, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb, vagy ha esetleg egyik sem, akkor hálás lennék, ha ajánlana valaki hozzáértő egy olyan laptopot, amin tudnék rendesen játszani.
Köszönöm szépen előre is!
Sokat utazom, hétközben nem igazán vagyok otthon, így úgy gondolom, a laptoppal jobban járnék.
Mindenesetre köszönöm a választ!
az a baj mx150 nem a gtx 1050m másik elnevezése, kb annyit ér mint a radeon m430, szóval nem sokat, játékra erőteljesen felejtős.
Ezek közül az asus x556 a legjobb, de ott meg a 4gb ram miatt fogsz szívni erősen.
Ark még mindig optimalizálatlan, szóval ilyen árban a lapos nem ajánlott. Fel kéne tornászni azt a pénzügyi limitet kb 230e-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!