120 GB-os Kingson SSD?
Üdv.
tervezek venni egy SSD-t a gépembe, Sokan mondják hogy jobb mint a HDD, gyorsabb megbízhatóbb. 13 ezerért találtam most egy vadi újat, Kingston, 120 GB. Az elegendő a windows 10-nek? Sajnos egyenlőre ennél többet nem tudok rákölteni, használtat meg nem szeretnék venni :(
"nem azt kérdeztem mit ajánlanátok :D Hanem elég e a 120 GB :D Kingstonnal nekem az ég világon semmi bajom nincs. RAMjaim is Kingston"
Akkor itt be is fejezem a segítséget, én már beleuntam a fanokkal való vitában, ezért is hanyagolom egyre inkább a gyakorit, sőt az összes IT fórumot.
És akkor mi van ha a Kingston RAM van?
Csak Kingston SSD mehet mellé?
Mi a gond hogy az ember segíteni akar?
Fel lehet nézni, mindegyik szakmai fórumon óva intenek az olcsóbb Kingston SSD-ktől.Mert igazából csak a nevet fizeted meg semmi mást.
Ha olcsó SSD kell, esetleg még ezt megnézhetnéd:
válaszoló206.
Egyáltalán nem kötekedésből írtam, tudom hogy csak segíteni akartál, nem vagyok nagy Kingston fan, de ahogy írtam is a kérdésemben, olcsót szeretnék venni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!