Hogy tudok processzort feladni a postán?
Figyelt kérdés
Rendeltem a gépembe egy új processzor, de utána tudtam meg, hogy az alaplap nem támogatja. Valami közösségi oldalon adás vételi csoportban szeretném eladni, csak a postai feladást nem tudom, hogy kéne. Sima levélként, csomagként, vagy hogy?2018. febr. 11. 08:30
1/3 anonim válasza:
Ajánlott levélben szokás, ha kis értékű, és nincs doboza. Ha van, vagy félted, mert drágább darab, akkor csomagként, a vevő kérése szerint (futár, csomagpont, stb.).
2/3 P.O.C. válasza:
Ha nem értest hozzá, ezért kell előbb érdeklődni, és csak utána rendelni.
Amúgy a 14 napos elállási jogról még nem hallottál? Nem kell megindokolni sem. Csak csak bejelented a cégnek ahonnan vetted eme szándékod, visszaküldöd, és azok visszautalják a vételárat. Anyagilag jobban jársz, mint ha nyomott áron adod el közösségi apóhirdetési oldalon.
3/3 anonim válasza:
ha rendes boltból vetted neten keresztül, akkor 14 napig van elállási jogod, csak a visszapostázást kell fizetned.
Egyéb iránt légpárnás postai borítékban fel lehet adni, ha boxos (nagy méretű) akkor becsomagolod barna postai csomagolópapírba és feladod csomagként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!