Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi ideje van meg a laptopo...

Mennyi ideje van meg a laptopod és milyen hőmérsékleten üzemel játék alatt?

Figyelt kérdés
Igazából a kérdésem bárki tapasztalatára irányul. Van köztetek olyan, akinek a laptopja kemény játékok alatt a procija 80-90 fokon pörög, de megvan már több mint 4 éve a gép?

2018. febr. 11. 07:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Az előző gépem ilyen volt. Most egy 8 éves hashnált üzletim van, bár nem játszok vele
2018. febr. 11. 08:23
 2/3 A kérdező kommentje:
az "előző géped" alatt úgy érted a mostani előtt volt egy géped és azon 80-90 fokra ment a hőmérséklet?
2018. febr. 11. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:

A jelenlegi laposom egy 14 éves ThinkPad T41, szóval azon nem igazán próbálgattam ilyesmit. Az előző, mielőtt továbbadtam családon belül, egy 8 éves ThinkPad T500 volt, abból is az Ati VGA-sa verzió. Ezen játszottam elég sokat, többek között a Crysis 2-vel is, és túl is volt hajtva. A maximum CPU hőfok nem volt több 65-nél, míg a GPU megállt 80-nál.

A trükköm annyi volt, hogy jó minőségű pasztát, és teljes takarítást kapott évente, megy egyszer egy szett hővezető lapot. Plusz használaton kívül mindig a táskájában tartottam, így nem is porosodott be nagyon.

2018. febr. 11. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!