Alaplapi elem opció?
Szia.
Ha kiveszed az elem, (és ha benne hagyod) az eredmény szerintem nagyjából igy is úgy is ugyanaz lesz, elfelejti a beállitásokat (3-5 év alatt biztosan lemerül az elem), ezt pediglen egy-két újraindítással illetve a BIOS/UEFI-ben történő alapvető beállitásokkal orvosolni lehet.
Ha megoldható, akkor a BIOS-okban szokott leni olyan opció, hogy BIOS mentése lemezre (álltalában ez egy pendrivét jelent), Ha kimented és majd 3-5 év múlha (ha ez a fájl még meg lesz) akkor vissza tudod állitani, és kész is vagy.
Sok sikert.
üdv.
#1 : Mert amint írtam félre fogom tenni a configot szebb napokra és addig minek merüljön az elem, ha nem használom.
#2: Köszi én is erre gondoltam, igazából egyszer már csináltam de meghülyült a bios de majd 3-4x újra indítás meg gondoom beállítás és akkor az új elemel minden megy tovább a lényeg, hogy nem okoz maradandó károsodásokat az elem nélküli tárolás?! :)
Egy 100 Ft-os szabvány CR2032 gombelemen nem sokat spórolsz, de a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!