Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezek az egyre nehezebb mai...

Ezek az egyre nehezebb mai vga k hogy nem törnek ki az alaplapbòl?

Figyelt kérdés
Egyik másik mint egy tégla azt alig tartja valami. Van rá esély hogy kitörik az alaplapbòl vagy esélytelen?
2018. febr. 8. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert te nem szoktad a gépházhoz rögzíteni/csavarozni mikor beteszed?!

Egy nehezebb vga rögzítés nélkül, idővel meg tudja hajlítani a pci-e csatlakozót, ha az nincs megerősítve az alaplapon.

2018. febr. 8. 19:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem gtx 750 em van az nem nehéz. Én a mostani csucskategoriás vga kra gondolok!

Egyébként oda szoktam csavarozni :)

2018. febr. 8. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor meg is válaszoltad a kérdésed.Csavar megtartja a súlyát.
2018. febr. 8. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nincs csavarozva, mivel a furat a házon sérült (minőségi). Ráadásul egy MSI GTX1080 Armor-ról van szó, ami azért nem kis dög, de köszöni szépen, nincs semmi baja. Az alatta lévő foglalat takarólemeze megtartja elég jól. A foglalat miatt meg nem aggódnék, elég masszívak szoktak lenni.
2018. febr. 8. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Így vagy úgy az újabb alaplapok már megerősített PCI-E foglalattal jönnek, plusz a gyártók ajánlják a plusz rögzitő megvételét.

Nem tudom, hogy az új alaplapom vagy ház miatt, de gépfejlesztés után esküdni mernék egyenesebb a 30+ centis kártyám.

2018. febr. 9. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!