Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti fogtok váltani Nvidia...

Brandon41 kérdése:

Ti fogtok váltani Nvidia Volta-ra?

Figyelt kérdés
Nyáron remélhetőleg jönnek az új Nvidia kártyák Volta arhitekttúrában,jobb teljesítménnyel és kisebb fogyasztással. Én terveztem hogy leváltom jelenlegit ( MSI R9 390),de majd meglátjuk. Ti hogy vagytok vele,ha váltotok akkor milyen kártyáról?

2018. febr. 8. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Előbb talán várjuk meg amíg kijön és utána véleményezzük.

Nem vagyok se jós, se jövőbelátó.

2018. febr. 8. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
21%
Valószínűleg méreg drága lesz, főleg, hogy elsőnek mindig a csúcsmodellek mutatkoznak be. Szóval nem hinném, hogy váltanék rá. Az nVidia amúgy is általában túlárazva adja a kártyáit. Le lehet pontozni.
2018. febr. 8. 17:02
 3/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Egy HD6950-et nyúzok. Amíg nem megy tönkre nem váltok.
2018. febr. 8. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tervezek váltani még pár évig, főleg ilyen árak mellett. Mondjuk 1080-ról értelme sem lenne nagyon. Ha R9 390-em lenne, arról sem biztos, hogy váltanék, kivéve ha fontos szempont a zajszint és a fogyasztás. Amennyire tudom, bármilyen játékkal boldogul még ma is, akár magasabb beállításokon is.
2018. febr. 9. 01:44
 5/5 anonim ***** válasza:
GTX 1050Ti-m van, de még azt sem használom ki, hónapok óta nem játszottam. Szóval mi a fenének váltsak?
2018. febr. 9. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!