Jó lenne ez a PC Játékra?
hitelre akarok vásárolni az fontos, és még lenne pár kérdésem, többek között hogy:
- Mi a különbség az oldalon a választható ssd-k között (méret ugyanaz de egyik drágább mint a másik)
-kell-e a procihoz külön hűtő?
-optikai meghajtót milyet célszerű venni? köszönöm a válaszokat!
Radium egy lehúzós oldal. Ha ugyanezt a gépet összerakod te magad egy biztonságos, jó minőségű táppal, mondjuk BitFenix Formula 450W Golddal, még akkor is jóval olcsóbbra jön ki a végösszeg.
SSD-k is túlárazottak. 15-16 ezerért jóval gyorsabb M.2 csatlakozósak vannak.
Optikai meghajtót csak akkor vegyél, ha használnád. Szinte mindegy a típus, csak SATA-s legyen.
Kedvencem a hirdetésben: "2TB SSD gyorsaságú SEAGATE FireCuda szuper-gyors, (M.SATA SSD teljesítménnyel megegyező sebesség)" megnéztem az utána lévő linken: 140 MB/s a sebessége. Kikerestem PCX-en a legolcsóbb M.Sata SSD-t, ennek az értékei: "Adatírási sebesség (MB/s): 330Adatolvasási sebesség (MB/s): 520".
Szóval khm...
Másik ugyanennél "5× gyorsabb, mint egy átlagos 7200-as fordulatú merevlemez"
Egy átlag 7200-es HDD-nek kb. 50-70 MB/s a sebessége, szóval ez a 140-es érték messze nem 5X gyorsabb. :D
Akkor Radium "szupergép": "Kolink 500W 80+ Bronz Moduláris". na most ez mi a franc? Ennyi erővel ide bármit írhatnának.
A lényeg, hogy nem éri meg, ne vedd meg!
Igazából én azt mondom hogy bármennyi a keret egy GT 1030 ideiglenesen, vagy várd meg az APU-kat és azzal is ki lehet húzni a bányász időszakot.(ami remélhetőleg bedől már végre, vicc hogy milyen árak vannak)
Mondjuk ez a RAM árakon nem segít, a Samsungnak nem igen akad konkurense viszont ez még megfizethető ha csak 8GB-t tervezel venni.(16GB esetén már irreális árakról lehet beszélni)
Szóval elég szar a helyzet most gépösszeállításhoz, de akkor sem ajánlom ezeket az előre összerakott PC-ket amiken én a CPU és a VGA kivételével mindent cserélnék.(fapados és túlárazott alaplap,olcsó és szar de legalább márkás táp,nem szellőző és rezonáló gépház, 0 garancia)
Jó kérdés, egy ideig ugye megint rendbe lett minden aztán megint elkezdődött.
Kiszámíthatatlan.
Most pl. egész jól áll az ETH:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!