478 as 2.40 GHz es processzorral,256 MB videó kártyával,2 giga rammal mire tudom használni a számítógépet?
P.O.C.-nak üzenem:
Nem kellene senkit porig alázni azért, mert nem tudja megvenni a legújabb csoda számítógépeket. Mindenki azt használja, ami van neki. Van aki fél évente kicserél a gépében mindent és van aki a 10 éves hardveréből próbálja kihozni a maximumot. Az utóbbiakat nem kell lenézni azért, mert nem dobják ki a még használható gépeiket, hanem a lehetőségein belül használják, amíg lehet.
Elmondanám, hogy nekem is a Te megítélésed szerint teljesen használhatatlan őskövület számítógépem van (GIGABYTE GA F2A68HM DS2, A6 6400K, 8 giga DDR3 1333 MHz ram és az integrált videót használom). Mit kéne tehát szerinted tennem vele? Dobjam ki, vagy adjam el kilóra vasba?
Nem aláztam meg senkit, csak az igazságot mondtam. Számos a kérdezőjéhez hasonló őskövületet hoztak már, hogy csináljam meg. Utána meg hozták vissza hogy milyen lassú, ugyan olyan mint előtte.
480p -be nem hogy a kép akad ezeknél a konfigoknál youtube alatt, hanem még a hang is. Facebook -on scroll -ozni? Hát az sem kevésbé idegtépő folyamat. Vagy bármilyen weblapnál, ha véletlen az adblock nem tud megfogni 1-2 flash reklámot, máris vége a dalnak. Szóval fölöslegesen áltatjátok a kérdezőt, hogy milyen jó kis netezős gép ez, mert nem az.
Bár mondjuk a videokártyánál sem túl informatív az hogy 256 MB. Mert mondjuk Ati Radeon 9250 -ből és mondjuk AMD HD3850 -esből is létezett 256 Mb -os változat, és egy napon se lehet őket emlegetni, akkora a különég. Utóbbival talán a lagg mentes Youtube -ozás is beleférhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!