Miért sötétül el a képernyő és a hang megy tovább? mégis mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már mai kezdő, tehát lehet vga memória, driver, hőmérséklet vagy táp hiba.
Driver :régebbi, újabb... Nem szűnt meg.
Hőmérséklet : monitorozás van, semmi nem megy 60fok felé max hajtson sem...
Több tesztet lefuttattam, de semmi hiba.
Konfig:
Asus b85m-g alaplap
Chiftec a-80 táp
Kingax 2*4gb 1600mhz hyper x fury
Wd ezex hdd
I5-4440 cpu, toronyhűtő
Rx470 4gb oc Gaming vga
Sok helyen olvastam és általában a táp elégtelen teljesítménye okozta a fenti hibát, valaki legyen már szíves utána nézni, hogy ha a gép játék által megterhelt, akkor belefer e ebbe a keretbe a táp...
Már nincs ötletem, hogy mi lehet, mit vegyek, mit csináljak, mit próbálják ki stb.
Köszönöm
2018. febr. 7. 07:17
1/1 MGéza válasza:
Igen sajnos lehet, figyelembe véve a tápegység amortizációját is. Mivel ezt a típust, a CTG-t 2 éve nem gyártják így feltételezem, hogy a tiéd sem fiatal darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!