Kompatibilisek lesznek ezek a RAMok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kerdesem, hogy kompatibilisek lesznek ezek a RAMok?
Alaplapom:Lenovo IS6XM Rev 1.0
Jelenleg a gepemben 2db Ddr3-as 1333Mhz Ramaxel RAMok talalhatoak es ugy gondoltam, hogy ideje boviteni.
Kiszemeltem egy ugyan csak 2gb-os Samsung m378b5673fho-ch9et es nem tudom, hogy kompatibilisek lesznek-e.
A gepet nagyjbol csak jatekokra hasznalom es ezert gondoltam, hogy bovitek 6gb-RAM-ra, mert a mai jatekokhoz mar a 4gb keves.
Elore is koszonom az ertelmes es segitokesz valaszokat!
#Szamitogep-RAMOK
2018. febr. 6. 19:08
1/2 anonim válasza:
A RAM amit kiszemeltél kompatibilis a lapoddal, de a mai játékokhoz ajánlott a 8 Gb. Még egy megjegyzés: lassan illene majd lapot is cserélned, mert már elavult a DDR3. Igaz a jelenlegi RAM árak horror árban vannak.
2/2 A kérdező kommentje:
Ertem, szoval akkor nem kellene konfliktusba keruljenek a RAM-ok es rendesen kellene mukodjenek, ugye?
2018. febr. 7. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!