Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Udv! Van egy DELL XPS 15...

Rolandforro kérdése:

Udv! Van egy DELL XPS 15 laptopom amin a cpu-t szeretnem kicserelni nagyobbra, lehetseges?

Figyelt kérdés
Mi alapjan tudok kideriteni hogy melyik lenne jo bele? Erosebb cpuhoz tobb mindent is kellene cserelni? Jelenleg ez van benne:INTEL CORE i7-3632QM CPU 2.20GHz 16Gb RAM / GeForce GT 640M

2018. febr. 6. 18:27
 1/5 szántóvető ***** válasza:

ha azt mondod hogy ez a 4 mag/8szálas proci kevés akkor magamhoz nyúlok(turbo órajel 3,2 GHz)mik azok a feladatok ahol kevésnek tűnik?

játékoknál meg a vga limitál,nem a proci.

2018. febr. 6. 18:39
 2/5 A kérdező kommentje:
renderelesnel nem eleg,adobe programokhoz keves ,nagyobb videoknal lefekszik a gep..full hd nagyon lassan renderel ki..tudom jobb lenne egy asztali meg hogy ez nem arra valo de ez van .
2018. febr. 6. 18:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Az lemaradt hogy van benne egy 500 Gb-os SSD amin fut minden program..

pl tegnap rendereltem egy goproval felvett videot full hdban youtubra es nem volt tele effektelve..4-4.5 ora alatt irta ki..

2018. febr. 6. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:

a video goproval full hdban lett felveve es mindossze 35 percnyi anyag lett kirenderelve 4-4.5 ora alatt

ami szerintem sok..

volt mar regebben újrapasztázva az mist is esedekes de nem hiszem hogy az sokat javitana

en nem ertek hozza azert kerdezem itt talan valaki utbaigazit

2018. febr. 6. 19:03
 5/5 szántóvető ***** válasza:

az i7 3840 qm lenne a legjobb,ez kb 20%-al jobb mint a jelenlegi procid. [link]

bár ezek a procik elég drágák használtan is.melegedés miatti órajel csökkenés nem áll fenn?

2018. febr. 6. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!