Hogyan oldjam meg, hogy ne vegyék észre a megbontást?
Van egy lenovo legion gépem, aminek leszedtem a hátulját, hogy belerakjak egy ssd. Nem tudtam, hogy ezzel elveszítem a garanciát. 1 évig semmi gond nem volt a géppel, most viszont 1 perc után kikapcsol. Tehát el kell vinnem szervizbe. Csak ott észre fogják venni, hogy megbontottam és akkor bukom a garanciát. És ha valami komolya gondja van a gépnek, akkor baromi drága lesz a javítása.
Tudom, hogy a cégnél úgy szokták ellenőrizni a bontást, hogy befestik a csavarokat. Esetleg ezt én is megtudnám csinálni? Hol lehet ilyen festéket kapni? Hogyan oldjam meg, hogy ne vegyék észre a megbontást?
volt rajta garancia jegy valahol ráragasztva? Ha igen, akkor bukta, mert el is tépted.
Ha nem, akkor semmi gond, kapd ki az SSD-t és kész, maximum vegyél szénfekete makett festéket meg egy aprócska ecsetet és ahol látszik hogy lehúztad a festékréteget a csavarról (fém színű) azt finoman, nagyon vékonyan kend meg, majd hagyd pihenni kb 24 órára, addig szépen kiszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!